INVENT Persbericht

Ondergedompelde beluchtingssystemen zijn alomtegenwoordig in moderne afvalwaterzuiveringsinstallaties en een luchttoevoerbron onder druk is een integraal onderdeel van deze systemen. De nieuwe INVENT iTURBO®-Blower is speciaal voor deze toepassing ontworpen. Met oog op een zo laag mogelijk energieverbruik en een optimaal werkbereik kan de geavanceerde high speed turbo blower bovendien volledig op de specifieke noden van de afvalwaterbehandelingsinstallatie in kwestie aangepast kan worden.

Op deze manier neemt INVENT afstand van de productie van standaardmachines en -dimensionering, waarbij het ‘one-size-fits-all’-principe vaak tot ondermaatse of onbetrouwbare prestaties leidt. In de plaats leveren de iTURBO®-High Speed Blowers, beschikbaar in vermogens van 22 kW tot 200 kW en met een drukafvoercapaciteit tot 150 kPA, topprestaties op maat van elke toepassing.