INVENT's eerste iTURBO®-Blower komt naar België

INVENT staat bekend om de ontwikkeling van innovatieve mixers en beluchters voor gemeentelijke en industriële water- en afvalwaterzuivering. Om uw beluchtingssystemen zo goed mogelijk te ondersteunen, heeft INVENT nu de krachtige iTURBO®-Blower ontwikkeld, die zijn debuut zal maken in Belgische fabrieken.

De iTURBO®-Blower is met name geschikt voor het beluchten van beluchtingssystemen in actief-slib installaties. INVENT implementeerde ook productietechnieken waarmee elke blower kan worden aangepast aan de unieke vereisten van elke afvalwaterzuiveringsinstallatie. Deze techniek optimaliseert het energieverbruik en vergroot het regelbereik op een perfecte manier. Het resultaat is een speciale machine die topprestaties levert, op maat gemaakt voor elke toepassing. Dit is een belangrijke stap ver van de massa productie van machines, waar een ‚one size fits all‘ -aanpak vaak resulteert in slechte prestaties en onbetrouwbaarheid.

De iTURBO®-Blower is een aanvulling op INVENT’s productportfolio van zeer efficiënte beluchtingssystemen en beluchtingsregelingsproducten. Waarbij de systeemprestaties worden gemaximaliseerd en de energiekosten worden geminimaliseerd.

Meer informatie over onze iTURBO®-Blower!