Persbericht

INVENT is de uitvinder en fabrikant van de originele HYPERCLASSIC® Hyperboloïde Menger. Wij staan al 25 jaar voor het ontwikkelen en produceren van innovatieve en hoogwaardige produkten voor water- en afvalwaterzuiveringen. The HYPERCLASSIC® Menger is de meest toegepaste verticale-as menger in Nederland. In Nederland zijn er INVENT mengers geplaatst in Amsterdam, Maastricht, Haarlem en vele andere zuiveringen. Door te blijven investeren in onderzoek en ontwikkeling heeft INVENT niet alleen de hyperboloïde menger kunnen optimaliseren maar tevens haar producten pallet kunnen verbreden.

Gevestigde naam in Nederland

Zijn de afgelopen jaren meer dan 600 van deze unieke Hyperboloïde mengers geleverd voor het mengen van communaal afvalwater. Bij de meeste waterschappen zijn het lage energieverbruik van de mengers en de hoge mate van betrouwbaarheid al 20 jaar bekent, en tot op vandaag uniek in Nederland.

RWZI Dordrecht

Ook op de RWZI Dordrecht is er afgelopen jaren met succes gemengd met de Hyperboloïde mengers van INVENT. Na 16 jaar trouwe dienst heeft INVENT de 22 Hyperboloïde mengers vervangen door de nieuwe efficiëntere HYPERCLASSIC®-Evolutie 7.

Het voorbeeld van de RWZI Dordrecht is geen uitzondering, op vele zuiveringen worden INVENT mengers aan het van hun economische levensduur vervangen door nieuwe en efficiëntere INVENT Mengers.