Duvel Beer INVENT Hyperclassic

Meer dan 25 jaar geleden hebben wij met de ontwikkeling van de hyperboloïde mengers een belangrijke bijdrage geleverd aan het energie-efficiënter maken van water- en afvalwaterzuiveringsinstallaties. Sindsdien hebben wij onze hyperboloïde mengers continu verder ontwikkeld. Ook de bekende INVENT menger beluchter het HYPERCLASSIC®-meng- en beluchtingssysteem is over de jaren doorontwikkeld.

Als voorbeeld heeft DUVEL Bier in Puurs, België, onze HYPERCLASSIC®-meng- en beluchtingssystemen. Na de eerste installatie van drie machines in 2004, heeft de bierbrouwerij in de loop der jaren steeds weer voor meng- en beluchtingssystemen van INVENT gekozen en bij de recente uitbreiding eveneens voor INVENT gekozen. Gelukkig is dit in Nederland en België geen uitzondering: Een groot aantal industriële klanten, welke INVENT hebben toegepast, volgen het voorbeeld van DUVEL Bier en blijft bij de modernisering van hun installaties vertrouwen op het echte HYPERCLASSIC®-meng- en beluchtingssysteem.