Drinkwaterontzilting met INVENT mengtechnologie

Schoon water is een schaars goed, vooral in droge en hete klimaatzones. Getroffen landen die grenzen aan oceanen hebben een uitweg uit het tekort: ontzilting van zeewater. Wereldwijd voorzien meer dan 20.000 zeewaterontziltingsinstallaties miljoenen mensen, plus dieren, planten en de aangrenzende economie van drinkwater. Een van de grootste ontziltingsinstallaties voor zeewater die gebruikmaken van Invent-technologie, bevindt zich in het Sultanaat van Oman. Deze zeewaterontziltingsinstallatie staat in het noorden van de olie- en gasrijke staat, in Al-Ghubra, een buitenwijk van de hoofdstad Muscat. De installatie draait sinds 2016 en maakt de winning van 191.000 kubieke meter drinkwater per dag mogelijk. De mixers zijn geïntegreerd in het flocculatieproces, dat dient om de fijnste vaste deeltjes te scheiden.

Neem voor meer informatie contact op met ons INVENT-kantoor in de Verenigde Arabische Emiraten:

INVENT Middle East (FZE)
SAIF Office Z3-06
P.O. Box 121720 Sharjah
UAE

Neem nu contact op met INVENT Middle East (FZE)