INVENT Webinar Nederlands hyperboloid

Het INVENT Meng- en Beluchtingssysteem en CFD simulatie voor kommunale en industriële waterzuivering

De HYPERCLASSIC®-Menger is populair en erg bekend in Nederland. De menger met het lage energieverbruik is echter niet het enige revolutionaire product uit de INVENT-familie. Zoals bij vele industriële waterzuiveringen in België al bekend is, combineert het HYPERCLASSIC®-meng- en beluchtingssysteem de eigenschappen van onze menger met die van een beluchter en is daarbij zeer flexibel en robuust.

Tijdens het webinar zullen wij u tevens kennis laten maken met de belangrijkste technologie rondom het simuleren van waterstromen en mengers. Numerieke stromingssimulaties betekenen namelijk meer controle over hydraulische stromingsprocessen en algemene processen in projecten voor water- en afvalwaterzuivering. THINK Fluid Dynamix® biedt met hydrodynamische simulaties een efficiënte planning van nieuwe installaties en een optimalisatie van bestaande installaties.

Als u meer wilt weten, kunt u zich nu aanmelden voor onze gratis webinar. Het webinar zal in de Engelse taal worden gepresenteerd.

28 september 2022 | 09:00 uur – 10:30 uur

Register

28 september 2022 | 15:00 uur – 16:30 uur

Register

U ontvangt direct na aanmelding uw toegangsgegevens per E-mail.

Wij verheugen ons op uw deelname!