Rühr- und Mischtechnik Icon Hyperclassic Rührwerk

Hyperboloïde Mengers

Hyperclassic Rühr- und Begasungssystem INVENT

INVENT Hyperboloïde Mengers

Innovatieve Mengers

INVENT heeft de hyperboloïde roertechniek in de markt voor water- en afvalwaterbehandeling meer dan 25 jaar geleden een geweldige bijdrage geleverd aan dergelijke systemen efficiënter en om goedkoper energie op te bouwen. De hyperboloïde roertechniek was: sindsdien continu ontwikkeld en verbeterd. Meerdere duizend succesvolle installaties in gemeentelijk en industrieel Water- en rioolwaterzuiveringsinstallaties wereldwijde show indrukwekkend dat de hyperboloïde roertechniek is al een industrie geworden dar in dit bereik is geworden.

Ontdek nu mengers
Onze Hyperboloïde Mengers

In onze video’s introduceren we ons INVENT-team en onze producten:

HYPERCLASSIC®-Mixing and Aeration System – de Benchmark

Sinds decennia is het HYPERCLASSIC®-Mixing and Aeration System de maatstaf voor hard werken in industriële en gemeentelijke afvalwaterzuiveringsinstallaties. Het is efficiënt, betrouwbaar en onderhoudsarm.

Producten en team

Het brede assortiment INVENT-producten voldoet op betrouwbare en energiezuinige wijze aan alle proces- en installatieafhankelijke eisen voor biologische afvalwaterzuivering.

Nieuws

Wij houden u op de hoogte van onze nieuwste producten en zakelijke activiteiten.

Over INVENT Umwelt- und Verfahrenstechnik AG

INVENT Umwelt- und Verfahrenstechnik AG is een innovatieve onderneming op het gebied van milieutechniek met het hoofdkantoor in Erlangen-Eltersdorf en vestigingen in de VS, Australië, de Verenigde Arabische Emiraten en Italië. INVENT werd in het midden van de jaren 80 door een groep van experts op het gebied van stromingsmechanica, als een spin-off van de leerstoel voor stromingsmechanica aan de Friedrich-Alexander-Universiteit van Erlangen-Nürnberg.

In 1995 ontstond het bedrijf in zijn huidige oriëntatie door een management buy-out onder de huidige voorzitter van de raad van bestuur, Dr. Ing. Marcus Höfken. In 2003 werd het bedrijf omgevormd tot een naamloze vennootschap. INVENT ontwikkelt, produceert en verkoopt wereldwijd innovatieve componenten en betrouwbare systemen voor energie-efficiënte zuivering en behandeling van afvalwater. De doelgroep bestaat zowel uit gemeenten als uit bedrijven uit de industrie.

Het dienstenpakket omvat een portfolio van hoogwaardige producten en diensten zoals mengeren, roer- en ontsmettingssystemen, membraanventilatiesystemen, waterfilters, stromingssimulatie & engineering. Een complete systeemoplossing van INVENT bestaat uit installatiedesign, Basic en Detailed Engineering, projectmanagement, levering van de machinetechnische componenten, installatie en inbedrijfstelling van de installatie en training van het installatiepersoneel.

Het idee om producten voor de water-en afvalwaterzuivering vanuit een stromingsmechanische aanpak te ontwikkelen, maakt de onderneming wereldwijd uniek. Daarbij wordt veel waarde gehecht aan duurzame, vakkundige en pragmatische oplossingen. Alle INVENT-producten worden op het hoofdkantoor in Erlangen in de modernste onderzoeksinstellingen zorgvuldig en vanuit stromingsmechanisch oogpunt ontwikkeld. Daartoe behoren een eigen stromingsmechanica-laboratorium en verschillende grootschalige testinstallaties.

Het doel van INVENT is de positionering als wereldmarktleider op het gebied van roer- en mengtechniek. Ten slotte zien de Erlangers zichzelf als pioniers in de milieutechniek.

INVENT wereldwijd

Contacteer ons nu